Autodeleted (15+ Errors)

Issues specific to Maya and the render farm.

Autodeleted (15+ Errors)

Postby dhernand on Mar 2nd, '15, 08:02

When using the render farm, it appears:
Autodeleted (15+ Errors)
mt-r111-06 (Err: No Output)

I can render my maya scene successfully locally.
However, it doesn't work in render farm.
Dan Hernandez
Systems Support
Montgomery Hall
Savannah College of Art & Design
dhernand@scad.edu
User avatar
dhernand
 
Posts: 237
Joined: Aug 6th, '08, 15:14

Re: Autodeleted (15+ Errors)

Postby dhernand on Mar 2nd, '15, 08:02

The girl who is having the problem merged multiple maya scene file together. When I checked the successful local render log with the error log from the farm.

I found that local render still referencing external content from the collaborative space although those content are merged and imported into the scene.

And when she put her scene on the farm, some of the frames got rendered if the externalContentTable imported successfully, there is three of that. And if there is only two imported, then the render encounters problems and would stop due to the excessive errors(15+)

Error message:
Error: line 1: The mila_material 'mila_layer1' has no 'S03' attribute.
Error: line 1: Node "mila_layer1" has no attribute "S00[0].S03".
Error: line 1: The mila_material 'mila_layer1' has no 'S03' attribute.
Error: line 1: Node "mila_layer1" has no attribute "S00[1].S03".
Error: line 1: The mila_transparency 'mila_scatter1' has no 'S03' attribute.
Error: line 1: Node "mila_scatter1" has no attribute "S03".
Error: line 1: The mila_transparency 'mila_scatter1' has no 'S04' attribute.
Error: line 1: Node "mila_scatter1" has no attribute "S04".
Error: line 1: The mila_transparency 'mila_scatter1' has no 'S06' attribute.
Error: line 1: Node "mila_scatter1" has no attribute "S06".
Error: line 1: The mila_transparency 'mila_scatter1' has no 'S07' attribute.
Error: line 1: Node "mila_scatter1" has no attribute "S07".
Error: line 1: The mila_transparency 'mila_scatter1' has no 'S09' attribute.
Error: line 1: Node "mila_scatter1" has no attribute "S09".
Error: line 1: The mila_transparency 'mila_scatter1' has no 'S11' attribute.
Error: line 1: Node "mila_scatter1" has no attribute "S11".

I have no idea what S03 - S011 attribute is.

Also, she has dual camera setup, and when she tries render locally, that takes one hour for a frame. But I recommended render with one camera at a time, it only take 1-2 minutes for a frame.

So considering it is her merged scene that is causing the trouble, and I don't know how to make the scene clean again for the farm. I recommended her to render locally since 2 minutes for a frame is acceptable.

She gladly accepeted and expressed her gratitude towards the work of Systems Office
<EM>Wuyang Wang on 03.01.2015</EM>
Dan Hernandez
Systems Support
Montgomery Hall
Savannah College of Art & Design
dhernand@scad.edu
User avatar
dhernand
 
Posts: 237
Joined: Aug 6th, '08, 15:14


Return to Maya

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron